Σαλάτα με πλιγούρι λαχανικά και μυρωδικά

2017-08-07

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το πλιγούρι μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα για μερικά λεπτά.

Σβήνουμε με τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να πάρει μία βράση.

Με το που αρχίζει και βράζει αφαιρούμε από τη φωτιά.

Σκεπάζουμε με μία πετσέτα και αφήνουμε το τηγάνι στην άκρη.

Υλικά:

  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ψιλοκομμένο άνηθο
  • ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 2 αγγούρια
  • 2 ντομάτες ή λίγα ντοματίνια
  • ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο
  • 3 χρωματιστές πιπεριές
  • 1 πράσινο μήλο
  • Λίγο ρόδι
  • ψιλοκομμένη Ρόκα
  • ψιλοκομμένο μαρούλι αισμπεργκ
  • σακουλακι μειγμα για σαλατες (Μίγμα ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και σπόρων)
  • πάπρικα γλυκιά
  • αλατοπίπερο
  • βαλσάμικο με μέλι
  • ελαιόλαδο
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε