Χτυπάμε ελαφρά το γάλα με το αβγό και το βούτυρο. Σε αλλο σκεύος ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη ζάχαρη και το αλάτι και τα προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα, ανακατεύοντας ίσα ίσα να βραχεί το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα τηγανάκι και ρίχνουμε μια δόση ζύμης Το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να κάνει από πάνω τρύπες στη ζύμη (λίγο, σε 1-2...

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε